Masterpeace bijeenkomst ‘A Triple Win’

banner-peacejam2-1024x382

Wat? Masterpeace Slotbijeenkomst Talent & Verbinding ‘A Triple Win’
tevens Awareness Event Global Goals
Wanneer? Dinsdag 9 mei 2017, 15:00 – 18:00u
Waar? Zimihc Theater Utrecht (Wittevrouwen)
Meld je hier aan: Google formulier

De Nederlandse samenleving heeft meer verbinding nodig. Dat kan de overheid niet alleen, dat vraagt de inzet van ieders talenten, zo ook van de jongeren. Daarom is het onderwijsinitiatief Talent & Verbinding in het leven geroepen. MasterPeace en Diversion presenteren tijdens de slotbijeenkomst op 9 mei de resultaten van de pilot van Talent & Verbinding en hoe het programma in elkaar steekt, met daarbij de Global Goals (Sustainable Development Goals) als uitgangspunt en zie hier de Triple Win:

Waarom? Promoten van vrede & dialoog, SDG 16
Waar & waarmee? In de wijken en met de scholen, SDG 11
Hoe? Educatie, SDG 4

Wat heeft Talent & Verbinding tot nog toe bereikt? Workshops in klassen, mooie initiatieven vanuit leerlingen, wijkprojecten, rapper Diggy Dex op een AZC en nog veel meer. Daarnaast kom je meer te weten over andere onderwijsinitiatieven met dezelfde insteek en over de Global Goals, mocht je je al afvragen wat die precies inhouden. Lees hier alvast meer over Talent & Verbinding, de deelnemende scholen en de behaalde resultaten.

Altijd al bezig met vernieuwing van het onderwijs? Of gewoon geïnteresseerd en geïnspireerd? Wees er dan bij en meld je aan via het Google formulier.

We zien je graag dinsdag 9 mei!

Masterpeace